Musik, glädje och nya vänner!

Kontakta ossBakom Funkys Babyrytmik står Be Sporty Utbildning AB som har 20 års erfarenhet av kursverksamhet för barn.

BeSporty Utbildning AB
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka
Telefon: 0771 - 444 100
E-post: info@besporty.se

Öppettider telefon:
måndag & onsdag 13.00-16.00
tisdag, torsdag & fredag 09.00-12.00
 

 
Vanliga Frågor och Svar!

Svar: Varje center har sin egen anmälningssida. Du gör anmälan via följande länk:

Funkys Babyrytmik 0-2 år

Svar: Höstens kurser går att boka från juni och vårens kurser från december. Det är två kursomgångar per termin.

Svar: Ni har möjlighet att prova första gången genom att vi erbjuder öppet köp på våra kurser. Kursavgiften betalas innan kursstart. Skulle ni ångra er efter att ha provat första tillfället kontaktar ni oss via epost senast 5 dagar efter första tillfället. Vi ger då kursavgiften tillbaka exklusive 250 kr för administration och första lektionen.

Svar: Programmen är utformade på ett pedagogiskt sätt för att passa de olika åldersgrupperna. För att var med i 1-2 årsgruppen ska barnet ha fyllt 1 år vid kursstart.

Svar: Vid bokning av våra kurser skickas en bokningsbekräftelse direkt till den angivna epostadressen. Någon övrig kallelse sker inte.

Svar: Vid fullbokad kurs finns det möjlighet att boka en reservplats. Anmälan görs genom att fylla i vårt bokningsformulär under respektive ort. Att stå i reservlista är kostnadsfritt. Blir en ordinarie plats ledig kontaktar vi reserverna i tur och ordning.

Svar: Vi har fyra kursomgångar per år. Två starter på vårterminen och två starter på höstterminen. Varje kursomgång innehåller 6 lektioner.

Svar: Du som förälder har valfri klädsel, men vi rekommenderar mjuka, bekväma kläder som är lätt att röra sig i. Vi kommer vara mycket på golvet, men även dansa i salen. Din baby får gärna ha på sig sina ”Footies” som ni får på första tillfället av kursen.

Svar: Ni behöver inte sjukanmäla er under kursens gång. Är ni dock sent intagna på reservplats och ännu inte hunnit betala fakturan bör ni frånvaroanmäla ert barn till första kurstillfället. Detta görs via epost till kundtjänst (info@besporty.se).

Svar: Vi har ett begränsat antal platser till varje kurs. Detta gör att det tyvärr inte är möjligt att byta mellan olika grupper vid frånvaro.

Svar: Avbokning skall alltid ske skriftligt till epostadressen info@besporty.se. Avbokning av kurs kan ske fram till och med 5 dagar efter första kurstillfället. Då återbetalas hela kursavgiften exklusive 250 kr i administrationsavgift.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå